Politika privatnosti

Opšte informacije

Mi činimo sve napore kako bi ispunili svoje obaveze iz Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Takođe, uviđamo značaj održavanja Vaše biografije poverljivom, kao i drugih informacija koje čuvamo dok koristite našu Internet stranicu. Svaki posetilac Internet stranice može pregledati sadržaj i informacije o svim poljima, osim polja “potraga posla”, kome se može pristupiti jedino uz jedinstvenu e-mail adresu i šifru. Interneg stranica takođe sadrži linkove ka drugim internet stranicama, i mi ne snosimo odgovornost za sadržaj, tačnost, politiku privatnosti i učinkovitost tih internet stranica. Svi komentari ili pitanja koja su u vezi sa datim povezanim internet stranicama trebaju biti upućena odgovarajućim kontakt osobama za date internet stranice. Ukoliko Lične podatke pošaljete nekoj od tih internet stranica, date informacije podležu politici privatnosti tih internet stranica. Preporučujemo Vam da pažljivo pročitate politiku privatnosti svake internet stranice kojoj pristupate. Prijavom prihvatate da možemo koristiti ime i e-mail adresu koju ste naveli prilikom prijave, kako bismo Vas obavestili o dodatnim uslugama i proizvodima, neposredno ili posredno, gde će Vaše ime i e-mail adresa biti poznati određenim trećim društvima/organizacijama. Podnošenjem prijavnog formulara, prihvatate da Interneg stranica može Vaše lične podatke otkriti:

  • Podizvođaču kojem su dati podaci neophodni kako bi nam omogućio pružanje usluge;
  • Svim povezanim društvima koja su u vezi sa Internet stranicom;
  • Predloženom ili stvarnom kupcu dela ili celokupnog projekta;
  • Radi promocije naših usluga;
  • Radi ispunjavanja pravnih obaveza;
  • Zastupnicima i savetnicima, kao što su advokati i računovođe, koji nam pomažu u ispunjavanju pravnih, računovodstvenih ili zahteva koji se tiču sigurnosti.
    • Radi gonjenja ili odbrane u okviru sudskih, arbitražnih ili sličnih postupaka.
    • Radi unapređenja i poboljšanja usluga koje nudimo.

Internet stranica ne prihvata odgovornost za bilo kakvo prenošenje virusa sa Internet stranice.

 

Pretraga posla, profil i baza podataka, biografija

Kada se registrujete u polju za pretragu posla, potrebni su nam Vaše ime, e-mail adresa i druge informacije. Kontakt detalji i druge pojedinosti koje unosite kao deo registracije ostaju sačuvani kod nas, i iste ćemo koristiti kako bismo Vam pružali informacije koje ste tražili. Polju za pretragu posla možete pristupiti isključivo uz jedinstvenu e-mail adresu i šifru. Svoju e-mail adresu i šifru ne smete otkrivati trećim licima. Internet stranica nije odgovorna za posledice pristupanja trećeg lica Vašem nalogu na osnovu Vaše e-mail adrese i šifre. Svoju biografiju možete sačuvati u polju za pretragu posla, kako bi poslodavci imali pristup detaljima Vaše biografije. Ukoliko ne želite da Vaš CV bude dostupan poslodavcima, prilikom postavljanja biografije na sajt, morate to eksplicitno navesti. CV svakog tražioca zaposlenja smatraće se odobrenim za pregled, ukoliko tražilac to nije ekplicitno isključio kao mogućnost. Svoj CV možete izbrisati sami, ukoliko isto nije uradila Internet stranica. Obaveštavamo Vas da Jobs4Hotels.me zadržava pravo da ukloni iz baze podataka one biografije čiji sadržaj smatramo nelegalnim ili uvredljivim. Podnošenjem prijavnog formulara, Vi prihvatate da ste pročitali, razumeli i prihvatili ovu Politiku Privatnosti.

 

Ažuriranje podataka

Vi ste jedini odgovorni za podatke koje dajete, kao i za ažuriranje istih. Imate pravo da bilo koji od podataka koje Internet stranica za Vas čuva uklonite, u bilo kom trenutku, i to prijavljivanjem na svoj nalog. Ukoliko se odlučite da kreirate profil i otpremite svoj CV u našu bazu podataka, računamo da ćete pojedinosti iz biografije održavati ažuriranim. Svoj CV treba da ažurirate barem na svakih 6 mjeseci, pogotovo ukoliko je neki od Vaših kontakt podataka u međuvremenu promenjen. Ostajete, svakako, u mogućnosti da se ulogujete u bilo kom trenutku i ažurirate svoj CV i profil.

 

Polje za oglase

Po prijavi, poslodavci mogu da postavljaju svoje oglase pristupanjem polju za poslodavce putem jedinstvenog korisničkog imena i šifre.

 

Zaštita podataka

Internet stranica funkcioniše u skladu sa odredbama Zakona o Zaštiti Podataka o Ličnosti. Svi lični podaci koje Internet stranica obrađuje služe u svrhe kontaktiranja povodom usluga za koje možete biti zainteresovani. Lične podatke može da koristi:

  • Internet stranica.
  • Svaki član grupe privrednih subjekata sa kojima je Internet stranica povezana.
  • Predstavnik koji preduzima radnje u ime Internet stranice, ili bilo kojeg drugog člana grupe privrednih subjekata sa kojima je Internet stranica povezana.

Ukoliko su Vam neophodne kopije bilo kog od ličnih podataka koje Internet stranica čuva, možete nam iste zatražiti pisanim zahtevom. Ova usluga će se naplaćivati. Mi zadržavamo pravo na pristup ili otkrivanje bilo kog podatka, kako bismo postupali u skladu sa primenljivim zakonima i zakonitim zahtevima koje postavljaju bilo koji nadležni organi.

 

Sigurnost i zaštita Vaših podataka

Zaštita Vaših ličnih podataka nama je izuzetno važna, i posvećeni smo zaštiti podataka koje prikupimo. U našim prostorijama postoje mere bezbednosti koje štite od gubitka, uništenja, neovlašćenog pristupa, objavljivanja, zloupotrebe ili izmene podataka koje smo na našoj internet stranici od Vas prikupili.

Serveri Internet stranice nalaze se na sigurnoj lokaciji, dok je pristup istima dozvoljen samo ovlašćenim licima. Internet stranica je zaštićena od neovlašćenog pristupa kroz najnovije mere bezbednosti i tzv. „firewall“.

Kako bismo bili sigurni da su Vaši lični podaci bezbedni, svojim zaposlenima uvek predočavamo smernice o privatnosti i bezbednosti, i sprovodimo mere zaštite u okviru Kompanije.

 

Statistički podaci

Poslodavcima pružamo sakupljene statističke podatke o posetiocima, kao i korisnicima internet stranice (kao što je broj biografija u bazi podataka ili broj posetilaca sajta), i u druge zakonite svrhe. Ove informacije pružamo i klijentima, oglašivačima, dobavljačima i drugim uvaženim trećim licima. Date informacije ne obuhvataju bilo kakve podatke koji bi navedenim licima mogli da omoguće identifikaciju pojedinaca. Internet stranica će prikupljene podatke koristiti u cilju identifikacije trendova zapošljavanja u različitim industrijama, kao što je, na primer, iznos prosečne plate.

Feedback