Pomoć

Kandidati

Potražite pomoć…

Poslodavci

Potražite pomoć...

Stopirajte e-mailove koje dobijate od nas 

Postoje dve vrste e-mailova koje primate od nas:


Pre svega postoje obaveštenja za posao putem e-maila i ona uvek dolaze od jobs4hotels i imaju naziv Poslovi putem e-maila.
Pored njih, postoje proaktivni e-mailovi koje Vam šaljemo a koji sadrže podatke o poslovima koji mogu biti relevantni za vas. Oni uvek dolaze od jobs4hotels ali imaju drugačiji naziv.

Poslovi putem e-maila
Da biste stopirali ove e-mailove, na dnu svakog e-maila pronaći ćete link nakon rečenice "Ukoliko želite da stopirate ovo obaveštenje za posao putem e-maila…" koji kaže "kliknite ovde da ga uklonite". Prateći ovaj link zaustavićete ovakva obaveštenja za posao putem e-maila.Napomena: Možete dobijati druga obaveštenja za posao putem e-maila, uklanjanje ovog neće zaustaviti dalja obaveštenja putem e-maila i moraćete da ponovite ovaj postupak za svako obaveštenje koje želite da stopirate.

Proaktivni e-mailovi
Da biste stopirali ove e-mailove na dnu svakog e-maila pronaći ćete link nakon rečenice "Ukoliko želite da otkažete prijem budućih e-mailova, molimo Vas idite na…", prateći ovaj link zaustavićete slanje proaktivnih e-mailova.

Nazad na početak

Postavite Vaš CV 

Možete postaviti Vaš CV na jedan od dole navedenih načina:

 • Registrovanjem Vaših podataka
 • Registrovanjem Vaših podataka dok se prijavljujete za posao
 • Registrovanjem Vaših podataka dok podešavate Obaveštenja za posao putem e-maila
 • Ažuriranjem Vašeg CV-a sa početne stranice Kandidata za posao

Tipovi datoteka
Trenutno možemo samo da prihvatimo Microsoft Word dokumente. Ne prihvatamo PDF dokumente ili RTF dokumente.

Veličina datoteka
Vaš CV ne sme biti veći od 500kb.

Problemi sa postavljanjem Vašeg CV-ja?
Osim toga, ako nije Word dokument ili je veći od 500kb, najveći problem sa kojim se suočavamo pokušavajući da postavimo CV-je da i ako ih možete otvoriti u wordu to nisu Word dokumenti. Da biste proverili da je Vaš dokument Word dokument, uradite sledeće:

 1. Otvorite Vaš CV u Wordu
 2. Idite na File u meniju
 3. Kliknite na Save as
 4. U polju koje se pojavi, pored dna je lista pored naziva Sačuvaj kao tip, izaberite Word Document (*.doc) (or Word Document (*.docx)za korisnike office 2007) sa liste
 5. U polju iznad, File name, dajte Vašem CV-u naziv i proverite da li se formira nastavak .doc, na primer bobs_cv.doc (ili .docx, na primjer bobs_cv.docx za korisnike office 2007)
 6. Kliknite na Save
 7. Koristite ovaj CV kada se traži da postavite Vaš CV

Portal prijavljuje „CV nije format datoteke koji je podržan“ ali ipak Vi verujete da je to Word dokument samo
za korisnike Windowsa:
 Proverite da li je Vaš MIME tip za Word dokumente ispravan, a da biste to uradili sledite ova uputstva:

 • Kliknite na dugme Start a zatim na Run
 • U polje ukucajte regedit i kliknite OK
 • Pojaviće se prozor Registry Editor sa dve strane, na levoj treba da bude lista fascikli pod My Computer, prvi treba da budeHKEY_CLASSES_ROOT, kliknite znak + pored njega, ispod bi trebalo da vidite listu ekstenzija za datoteke (ekstenzije izgledaju kao .xxx - tačka iza koje se nalaze tri slova)

  Verzije office-a pre office-a 2007
 • Nađite onaj koji odgovara .doc i kliknite na .doc
 • Na prozoru sa desne strane trebalo bi da vidite neke opcije, jedna od njih je ContentType, ona treba da ima vrednostapplication/msword u njoj, ako ne, nastavite sa sledećim koracima. Ako nastavi onda je Vaš uređaj u redu i trebalo bi da nas kontaktirate radi dalje pomoći.
 • Kliknite desnim tasterom na ContentType i kliknite Modify u meniju koji se pojavljuje.
 • Promenite Value data: u polju treba da piše: application/msword
 • Kliknite OK i zatvorite Registry Editor, sada bi trebalo da bude moguće da postavite Vaš CV.

  Office 2007 pa nadalje
 • Nađite onaj koji odgovara .docx i kliknite na .docx
 • Na levom prozoru trebalo bi da vidite neke opcije, jedna od njih jeContentType, ona treba da ima vrednostapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document u njemu ako ne, nastavite sa sledećim koracima. Ako nastavi onda je Vaš uređaj u redu i trebalo bi da nas kontaktirate radi dalje pomoći.
 • Kliknite desnim tasterom na ContentType i kliknite Modify u meniju koji se pojavljuje.
 • Promenite Value data: u polju treba da piše: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
 • Kliknite OK i zatvorite Registry Editor, sada bi trebalo da bude moguće da postavite Vaš CV.

Nazad na početak

SakrijteVaš CV od poslodavaca 

Da sakrijete Vaš CV, idite na početnu stranu Traženje posla (Job Seekers) i prijavite se. Zatim kliknite na dugme More u delu Your account & CV. Idite na dole do dela Vaš CV i kliknite na dugme Postavite Vaš CV.

Ažurirajte CV i sakrijte ga od poslodavaca

 • Kliknite na "Postavite Vaš CV u Word formatu"
 • Dodajte Vaš CV tako što ćete kliknuti na dugme Browse
 • Kliknite u polje za izbor „Vaš CV će biti dostupan poslodavcima, a ako NE ŽELITE da poslodavci vide Vaš CV molimo vas da čekirate ovo polje“."
 • Kliknite na dugme Postavite novi CV

Zadržite trenutni CV i sakrijte ga od poslodavaca

 • Kliknite na "Nemojte sada postaviti CV"
 • Kliknite u polje za izbor "Vaš CV će biti dostupan poslodavcima, a ako NE ŽELITE da poslodavci vide Vaš CV molimo vas da čekirate ovo polje."
 • Kliknite na dugme Postavite novi CV

Nazad na početak

Kandidati, povratite Vašu lozinku

Ako ste zaboravili Vašu lozinku možete ići na stranicu povratite Vašu lozinku. Ovde, ukoliko unesete e-mail adresu koju ste koristili kada ste se registrovali, lozinka će biti e-mailom poslata na ovu adresu. Ukoliko ne dobijete e-mail u roku od sat vremena, to je možda zbog toga jer postoji problem sa Vašom e-mail adresom. Ako mislite da je to u pitanju, molimo vas da nam pošaljete e-mail na adresu info-rs@jobs4hotels.com u kojem navodite e-mail adresu.

Nazad na početak

Suspendujte ili izbrišite Vaš nalog

Ukoliko se prijavite na svoj nalog bićete usmereni na početnu stranu Kandidati za posao. Na pola strane prema dole je deo pod nazivom „Vaš nalog“. Ovde ćete videti dva dela;Suspendovanje Vašeg naloga i Brisanje Vašeg naloga. Suspendovanje Vašeg naloga zaustavlja sva obaveštenja za posao putem e-maila ali vam takođe dozvoljava da kasnije nastavite sa Vašim nalogom tamo gde ste stali. Mi ćemo i dalje slati neke reklamne e-mailove za koje smatramo da bi vam mogli biti interesantni. Brisanje Vašeg naloga će vas potpuno izbrisati iz naše baze podataka.

Nazad na početak

Poslodavci, povratite Vašu lozinku

Ako ste zaboravili Vašu lozinku možete ići na stranicu Povratite Vašu Lozinku. Ovde, ukoliko unesete Vaš broj naloga, lozinka će biti e-mailom poslata na e-mail adresu koja je registrovana kao primarna e-mail adresa kada je nalog napravljen. Ukoliko ne dobijete e-mail u roku od sat vremena, to je možda zbog toga jer postoji problem sa Vašom e-mail adresom. Ako mislite da je to u pitanju, molimo vas da nam pošaljete e-mail na adresu posao-rs@jobs4hotels.com u kojem navodite e-mail adresu.

Nazad na početak

Ne primate e-mailove od nas

Ukoliko ne primate e-mailove od nas, a smatrate da bi trebalo, ili ste tražili da primite e-mail, kao na primer za povraćaj lozinke, može biti da Vaš e-mail provajder označava našu poštu kao spam ili junk (neželjena pošta). Da biste ovo proverili uradite sledeće:

 • Pogledajte u Vašem folderu Spam Mail ili Junk Mail, i ako nađete poruku od nas, obeležite je i kliknite na dugme "Not Junk"(nije neželjena pošta) u Vašem e-mail programu.
 • Ako, kada nađete poruku od nas, postoji link "Označi kao sigurno" pored pošiljaoca, kliknite na to.
 • Ukoliko Vaš e-mail program ima opciju za dodavanje adrese na sigurnu listu ili belu listu onda vas molimo da dodate našu e-mail adresu na ovu listu. Naša e-mail adresa je noreply@jobs4hotels.rs
 • Ukoliko Vaš e-mail program ima opciju za dodavanje domena na sigurnu listu ili belu listu onda vas molimo da dodate naš domen na ovu listu. U zavisnosti od Vašeg programa naš domen će biti jobs4hotels.com@jobs4hotels.com ili *jobs4hotels.com

Nazad na početak

Feedback